Šarapova pääses US Openil kaheksandikfinaali

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas Maria Šarapova.
Võidukas Maria Šarapova. Foto: SCANPIX

Eile alistas naiste tennisemaailma kuues reket Maria Šarapova US Openil kolmandas ringis sakslanna Sabine Lisicki (WTA 28.) kahes setis 6:2 ja 6:4 ning pääses kaheksandikfinaali, kus ta kohtub taanlanna Caroline Wozniackiga (WTA 11.).

«Sa pead endast kõik andma, kui sa tahad sellel võistlusel edukas olla. Sul ei ole lihtsalt muud võimalust,» rääkis Šarapova pärast võidukat mängu. «Lisicki on väga ohtlik ja kaval vastane, kes suudab Suure slämmi turniiridel väga hästi mängida,» kiitis Šarapova oma vastast.

Šarapova ei servinud kohtumises Lisicki vastu ühtegi ässa, kuid tegi kaheksa topeltviga. Lisicki servis seevastu kolm ässa ja tegi seitse topeltviga. Šarapova murdis kuus sakslanna servigeimi, Lisicki murdis kolm venelanna pallingut.

Lisaks Šarapovale pääsesid US Openil kaheksandikfinaali ka Belina Bencic (WTA 58), kes kohtub seal Jelena Jankoviciga (WTA 10.); Sara Errani (WTA 14.) , kes läheb vastamisi Mirjana Lucic-Baroniga (121.) ning Lucie Safarova (WTA 15.), kes kohtub Shuai Pengiga (WTA 39.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles