ManU jõudis Hollandi koondise tähtmängija palkamise osas kokkuleppele

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daley Blind (nr. 5) Hollandi koondise särgis.
Daley Blind (nr. 5) Hollandi koondise särgis. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskond teatas täna, et nad on jõudnud Hollandi koondise ja Amsterdami Ajaxi mängumehe Daley Blindi palkamise osas kokkuleppele. ManU teatas Twitteris, et järgimisi avaldusi tehakse pärast tehingu lõpule viimist.

Manchester klubi teatel on nad jõudnud Ajaxiga ülemineku osas kokkuleppele ning Hollandi meedia teatel makstakse 24-aastase äärepoolkaitsja/kaitsva poolkaitsja eest 18 miljonit eurot. ManU teatel pole mängija veel arstlikku kontrolli läbinud ja kokkuleppele on vaja jõuda ka mängija isikliku lepingu punktides, kirjutab Eurosport.

Blind ja ManU peatreener tegid sel suvel edukalt koostööd MM-finaalturniiril, kus Hollandi koondis teenis lõpuks kolmanda koha. Sel suvel on Manchesteri klubi varasemalt palganud juba Angel Di Maria, Luke Shaw, Ander Herrera nng Marcos Rojo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles