Eelmise korvpalli MMi hõbemedalistid alustasid raske võiduga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oguz Savas (esiplaanil) vedas Türgi MMi avamängus võidule.
Oguz Savas (esiplaanil) vedas Türgi MMi avamängus võidule. Foto: SCANPIX

Neli aastat tagasi kodusel korvpalli MMil hõbemedalid võitnud Türgi koondis alustas tänavust turniiri raske võiduga, kui Uus-Meremaa alistati 76:73.

Võitjate kasuks viskasid Oguz Savas 16, Emir Preldzic 14 ja Baris Hersek 11 punkti. Kaotajatele tõid Corey Webster 22, Rob Loe 11 ja Kirk Penney 9 silma.

Hiljuti sõpruskohtumises Eestile kaotanud Egiptuse koondis alustas MMi samuti kaotusega, kui A-alagrupis jäädi kindlalt 64:85 alla Serbiale.

Võitjate edukamad olid Miloš Teodosic 15, Miroslav Raduljica 13 ning Nikola Kalinic ja Stefan Bircevic 11 silmaga. Kaotajate edukamad olid Ibrahim Elgammal 12 ja Amr Gendy 11 punktiga.

D-alagrupis alistas Angola 80:69 Lõuna-Korea. Angola tiimi edukamad olid Yanick Moreira ja Cipriano 16 punktiga. Mingas lisas 14 silma. Kaotajatele tõid Sunhyung Kim 15, Donggeun Yang 11 ja Sungmin Cho 10 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles