Djokovic läheb US Openil vastamisi tugeva sakslasega

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas Novak Djokovic.
Võidukas Novak Djokovic. Foto: SCANPIX

Meeste tennisemaailma esireket Novak Djokovic alistas US Openil kolmandas ringis USA esindaja Sam Querrey (ATP 57.) kolmes setis 6:3, 6:2 ja 6:2 ning kohtub kaheksandikfinaalis sakslase Philipp Kohlschreiberiga (ATP 25.)

«Sam on väga tugev servija, kuid ta ei liigu platsil piisavalt hästi, seega tahtsin ma teda mööda platsi palju jooksutada,» rääkis Djokovic pärast võidukat matši.

Djokovic servis kohtumises Querrey vastu viis ässa ja tegi ühe topeltvea. Querrey servis seevastu seitse ässa ja tegi kolm topeltviga. Djokovic murdis seitse vastase servigeimi, Querrey murdis kaks Djokovici pallingut.

Kohlschreiber alistas US Openil kolmandas ringis USA esindaja John Isneri (ATP 15.) neljas setis 7:6, 4:6, 7:6 ja 7:6. Selle matši puhul väärib märkimist asjaolu, et Isner servis sakslase vastu 42 ässa, kuid sellest ei piisanud, et kohtumine enda kasuks pöörata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles