Elva järvedejooksu võitsid Tiidrek Nurme ja Keiti Mets

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elva järvedejooksu start.
Elva järvedejooksu start. Foto: Holger Berg

Täna peeti Tartumaa Tervisespordikeskuses 7,2-kilomeetrine Elva järvedejooks, mille võitis rajarekordiga meeste arvestuses Tiidrek Nurme ja naistest Keiti Mets. 

Nurme, kelle ajaks märgiti 21.11,8 lõi mulluse Kaur Kivistiku rajarekordi üle enam kui minutiga, talle järgnes keenialasest treeningpartner Ibrahim Mukunga ajaga 21.18, ning kolmandana 22.14,2-ga Andi Noot. Neljandaks jooksis end 22.59,4-ga Allar Lamp, kellest sai kogu tänavuse kolmeetapilise Elva Jooksusarja üldarvestuse võitja, talle järgnes poole sekundi kaugusel Indrek Tobreluts, kes oli ka tugevaim elvalane.

Naistest võitis Keiti Mets ajaga 27.38,4, purustades mõne sekundiga Kaisa Kuke mulluse rajarekordi. Teiseks jooksis end ajaga 27.50,9 Grete Tõnne ja kolmandaks 28.14,2-ga Kelli Mets. Parim Elva naine Külli Pirksaar tuli rajalt neljandana (29.01,3) ja oli ühtlasi 40-49 naiste arvestuse parim. Elva järvedejooksul osales 218 suurt ja väikest jooksjat.   

Elva jooksusarja üldarvestuse esikolmik on Allar Lamp, Indrek Tobreluts ja Kaido Vahkal. Naistest olid jooksusarja parimad Evelin Pihlak, Merike Ilves ja Tiina Lille.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles