Austraalia teenis MMil Angolalt üllatuskaotuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yanick Moreira.
Yanick Moreira. Foto: SCANPIX

Korvpalli MMi tänasel viimasel alagrupiturniirimängude päeval sai õhtu esimeses matšis üllatava kaotuse juba edasipääsu kindlustanud Austraalia, kes jäi alla Angolale.

Austraalia võitis küll avaveerandi 22:17 ja poolajaks oldi juhtimas 42:29, aga võimsa veerandaja teinud Angola oli kolmanda veerandaja lõpuks tagasi mängus ning seis oli austraallaste poolt vaadatuna vaid 65:63. Viimasel veerandajal jagus rohkem püssirohtu just Angola meestele ja nii võeti kokkuvõttes Austraalia vastu 91:83 võit.

Võitjate poolt tegi võimsa esituse Yanick Moreira, kes viskas 38 punkti ja hankis 15 lauapalli, Austraalia suurimaks korvikütiks oli 22 silmaga Chris Goulding.

Austraalia on tänasest kaotusest hoolimata juba kindlustanud koha 16 parema hulka, Angolal on kirjas kaks võitu ja kolm kaotust, aga alagrupi viimane edasipääseja selgub pärast Mehhiko-Korea kohtumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles