Poola jätkab kodusel finaalturniiril täiseduga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poola võrkpallifännid
Poola võrkpallifännid Foto: SCANPIX

Poola meeskond võitis kodusel võrkpalli MM-finaalturniiril juba kolmanda mängu tulemusega 3:0, viimati alistati Venetsueela, kes ei kogunud üheski geimis üle 20 punkti. Samas A-alagrupis saavutasid võidu Argentiina (alistas 3:0 Kameruni) ja Serbia (mängis 3:1 üle Austraalia).

Poolakate prantslasest peatreener Stephane Antiga oli tulemusega igati rahul: «Mäng oli lihtne, sest me mängisime hästi. Meeskond oli kogu mängu kontsentreeritud ja andis mulle võimaluse kasutada ka vahetusmängijaid.»

Prantsusmaa meeskond peatas D-alagrupis seni võidukalt mänginud Iraani, alistades Aasia meistri 3:1 (18, -14, 19, 27). Prantslaste parimad olid 19 punkti toonud Antonin Rouzier ja Earvin Ngapeth, Kevin Tillie toetas meeskonda 18 silmaga. Sama skooriga lõpetas mängu ka vahetusmeeste pingilt sekkunud Iraani resultatiivseim Shahram Mahmoudi, vahendab volley.ee.

Teise võidu sai USA, kes oli kindlalt 3:0 (15, 8, 20) üle Puerto Ricost. Kahe Euroopa meeskonna, Itaalia ja Belgia mäng lõppes saapamaa pallurite 3:1 (-26, 15, 16, 26) võiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles