Taimsoo ja Raja veedavad puhkuse kaitseväe õppustel

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo ja Allar Raja.
Kaspar Taimsoo ja Allar Raja. Foto: neljapaat.null.ee

Eesti paarisaeruline neljapaat lõpetas eelmisel nädalavahetusel hooaja, kui Amsterdamis toimunud MMil saavutati viies koht. Praegu on sõudjatel puhkus ning seda on otsustatud veeta aktiivselt, neljapaadi kogenumad liikmed Allar Raja ja Kaspar Taimsoo osalevad praegu kaitseväe õppustel.

«Sõudehooaeg sai läbi MMiga Amsterdamis ning nüüd on paar nädalat aega puhata pead ja keha, et olla vaimult värske 2016 Rio olümpiamängude kvalifikatsiooniaastaks. Puhata saab mitut moodi ja igaks valib või valitakse tema eest vastavad vahendid ja viis,» märkis Raja neljapaadi veebiküljel neljapaat.null.ee.

«Kaur (Kuslap) matkab Norras, Sten-Erik (Anderson) nühib esimesi päevi ülikoolipinki, kuid me Kaspariga otsustasime osaleda Ämaris Eesti Kaitseväe poolt labiviidaval õppusel, mis hõlmab mobiilse radarmasti lähikaitset.

Kahenädalasel ringirallimisel mööda Eestit tutvume taas kaitseväes kasutatava relva- ja masinapargiga, paneme püsti laagri ja elukohaks olevad jaotelgid, maitseme NATO toidupakke ning lisaks hulk taktikalisi drille ja lahingusituatsioone. Siiani on programm tihe, meeskonnavaim hea ning õppuste läbiviijad on tasemel.

Meil on au teenida Eesti riiki!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles