Õnnetu saatusega Itaalia ründestaar peab pidama taas pika mängupausi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Giuseppe Rossi.
Giuseppe Rossi. Foto: SCANPIX

Õnnetu saatusega Itaalia jalgpallikoondise ründestaar Giuseppi Rossi peab taas pidama pika mängupausi, Rossi käis põlvetrauma tõttu operatsioonil ja tema koduklubi Fiorentina teatel ootab teda ees nelja kuni viie kuu pikkune mängupaus.

27-aastane ründaja kurtis hiljuti, et põlv valmistab talle ebamugavust ja seega jäi ta kõrvale ka Serie A kohtumisest, kus Fiorentina kaotas 0:2 AS Romale, kirjutab Eurosport.

Rossi jäi eemale ka suvisest MM-finaalturniirist, kuna ta ei olnud toonase peatreeneri Cesare Prandelli arvates jõudnud piisavalt heasse vormi pärast jaanuaris toimunud operatsiooni.

Rossi vigastustesaaga sai alguse 2011. aastal, kui ta vigastas Villarreali eest mängides põlve ristatisidemeid. Seejärel üritas ta jõuda korralikku vormi 2012. aasta EMiks, kuid aprillis vigastas ta taas treeningul oma põlve.

Mullu alustas ta Fiorentina ridades Itaalia liigat suurepäraselt ja ta lõi hooaja esimesel poolel koguni 14 väravat, seejärel sai ta aga taas vigastada.

Kui eelmisel hooajal sai ta lõpuks Fiorentina eest Serie A-s kirja 21 kohtumist, siis sellele eelnenud hooajal mängis ta Itaalia kõrgliigas vaid ühe kohtumise. Hooajal 2011/12 sai ta Villarreali ridades teha trauma tõttu Hispaania liigas kaasa vaid üheksas mängus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles