Eesti noored jõudsid U20 EMil kohamängudele

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: Scapix

U-20 vanuseklassi rannavõrkpalli Euroopa meistrivõistluste avapäev Eesti paaridele võidurõõmu ei pakkunud, kuid teisel päeval tehtud võidukate sooritustega jõudsid nii Taavi Arula - Markkus Keel kui Juudit Kure-Pohhomov - Anett Hollas alagrupist edasi kohamängudele.

Itaalias toimuvat turniiri kahe kaotusega alustanud Arula ja Keel alistasid eile 2:0 (18, 14) Türgi duo Burhan Zorluer - Mehmet Rifat Kantarcioglu ning jõudsid 24 parima hulka, kus vastaseks on tugev Ukraina paar Oleh Plotnytskiy - Illia Kovalov, vahendas volley.ee.

Hollas ja Kure-Pohhomov alustasid eile kaotusega, kui 0:2 (-17, -19) alistuti tšehhidele Anna Komarkova - Nicole Dostalova. Otsustavaks mänguks suutsid neiud hästi kosuda ja liikusid 2:0 (17, 16) võiduga belglaste Leen van Grinsven - Birthe Wittocki üle 24 parema hulka. Edasi ollakse play-offis vastamisi Sloveenia paariga Tjasa Jancar - Nina Lovsin (neidude mängu kannab üle Laola TV!).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles