Video: maailma parim golfimängija sai hakkama piinliku eksimusega

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rory McIlroy.
Rory McIlroy. Foto: SCANPIX

Rory McIlroy on küll maailma hetke parim golfimängija, kuid vahel eksivad ka parimad. McIlroy äpardus oli seejuures eriti silmapaistev.

BMW Championshipil oli McIlroyl vaja pall kõige rohkem paari meetri pealt auku lüüa, kuid ootamatul kombel saatis põhjaiirlane palli august selgelt mööda. Kuna see jäi siiski seisma august taas umbes pooleteise meetri kaugusel, tundus, et McIlroy parandab vea kindlalt. Järgnes aga teine möödalöök. Ning seejärel kõigi üllatuseks ka kolmas. Alles neljandal katsel õnnestus McIlroyl pall auku saada.

Vähemasti ilmutas põhjaiirlane ise oskust oma eksimuse üle nalja visata. «Tore, et kõik said mu neljalöögilist puttamist nautida,» lõõpis ta Twitteris. Turniiri üldarvestuses võttis äpardunud 12. rada McIlroylt tõenäoliselt kõik võimalused võidu pärast heidelda, sest nüüd jääb ta liidrist Billy Horschelist maha juba üheksa löögiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles