Seksiskandaali segatud Ribery lubab oma maine taastada

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Franck Ribery
Franck Ribery Foto: SCANPIX

Jalgpalliklubi Müncheni Bayerni mängija prantslane Frank Ribery lubab oma maine pärast seksiskandaali alaealise prostituudi Zahia Dehariga taastada.

Ribery tõdes, et praegu on tema elus väga pingeline ja depressiivne aeg, kuid ta loodab võimalikult ruttu jalgpalliväljakule naasta. Hetkel käib 27-aastase mehe suhtes kriminaaluurimine.

 «Kõigi elus on raskeid aegu. Pean mõõnaperioodi üle elama. See pole lihtne,» rääkis ta ja jätkas:« Olen pidevalt avalikkuse tähelepanu all ja nii suurt survet pole just kerge taluda. Loodan, et arutelud minu isikliku elu kohta lõppevad varsti.»

Mees uskus, et suudab oma maine rahva hulgas taastada. «Olen kindel, et suudan tagasi võita nende inimeste usalduse, kes minus praegu kahtlevad. Tahan oma fännidele taas ilusat jalgpalli pakkuda, nagu kunagi. Kõige tähtsam asi minu jaoks on jalgpall, keskendun vaid sellele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles