Kalev/Cramo palkas ameeriklasest ääremängija ja Eesti noortekoondislase

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Olmre.
Sten Olmre. Foto: PP

Valitsev Eesti korvpallimeister BC Kalev/Cramo jõudis kokkuleppele kahe uue mängijaga: meeskonnaga liituvad Sten Olmre ja ameeriklane E. J. Singler.

E. J. Singler on 198 sentimeetrit pikk ääremängija, kes viimase hooaja veetis Idaho Stampede meeskonnas D-Liigas. Idaho meeskonnas olid mehe keskmised näitajad 14,1 punkti ja 4,7 lauapalli mängu kohta. Seejuures tabas ameeriklane 47,5%-lise tabavusega kaugviskeid ja võitis D-Liiga all-star võistluse kaugviskevõistluse. Hooaja alguses kuulus ta Portland Trail Blazersi nimistusse. Mängija vanem vend Kyle kuulub Detroit Pistonsi avaviisikusse. Singler jõuab Eestisse kolmapäeva õhtuks ja teeb suure tõenäosusega kaasa ka neljapäeval Tondiraba jäähallis algaval turniiril, kus avapäeval kell 19 kohtutakse eelmise aasta Rootsi meistri Södertälje meeskonnaga.

Kalevi peatreeneri Alar Varraku sõnul on tegemist hea universiaalse mängijaga. «Kuna tulemas on väga pikk ja raske hooaeg, siis selline mängija, kes suudab mängida mitut positsiooni on väga hinnas. Tema plussiks on loomulikult hea viskekäsi, kuid ta suudab vajadusel võidelda ka endast pikemata vastastega,» rääkis Varrak.

Sten Olmre liitub Kalev/Cramoga Audentese Spordigümnaasiumist. Aastaid noortekoondisse kuulunud Pärnust pärit mängija näol on Alar Varraku sõnul tegemist andeka noormängijaga, kellel tuleb kindlasti huvitav hooaeg. «Igapäevaselt treenida juba sellises seltskonnas on üks asi ja kindlasti rohkete mängude juures leiame talle ka omad mänguminutid,» lisas Varrak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles