Võrkpalli veerandfinaalides toimub mitu põnevat vastasseisu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpalli karikavõistluste veerandfinaalis kohtuvad tiitlikaitsja TTÜ (punases) ja Tallinna Selver
Võrkpalli karikavõistluste veerandfinaalis kohtuvad tiitlikaitsja TTÜ (punases) ja Tallinna Selver Foto: Peeter Langovits

Täna loositi paaridesse võrkpalli Eesti karikavõistlustel osalevad võistkonnad, kui loosirattas oli 9 mees- ja 8 naiskonda.

Tiitlikaitsja TTÜ meeskond kohtub sarnaselt eelmisele aastale veerandfinaalis Tallinna Selveriga. Samal tabelipoolel lähevad kaheksa parema hulgas vastamisi Danpower Võru/Noortekoondis ja esiliiga meeskond TTÜ/Kiili. Ainsas 1/16-finaalis peavad veerandfinaalkoha eest heitlema Rakvere Võrkpalliklubi ja esiliigas osalev Liider/Rae vald. Nimetatud paari võitja kohtub kaheksa parema hulgas eelmise aasta Eesti karikavõistluste finalisti ja valitseva Eesti meistri Bigbank Tartuga. Viimases veerandfinaalis lähevad vastamisi Pärnu Võrkpalliklubi ja Järvamaa Võrkpalliklubi.  

Möödunud aasta esikohta kaitsma asuv Kohila Võrkpalliklubi naiskond mängib poolfinaalkoha eest Famila/Võru Võrkpalliklubiga. Samale tabelipoolele loositi Tallinna Ülikool ja Rahvaliigas mängiv Ülenurme. Teises tabelipooles kohtub eelmise aasta finalist Tartu Ülikool/Eeden veerandfinaalis TTÜga ning Audentese SG/Noortekoondis läheb vastamisi Rahvaliigas palliva Eesti Maaülikooliga. 

Naiste ja meeste Eesti karikavõitja selgub 14. detsembril. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles