Eesti sulgpallurid võistlevad tugeval Belgia turniiril

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Kristjan Teedema

Täna algab Belgias Leuvenis 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga Euroopa karikaetapp, kus on võistlemas ka kolm eestlast.

Meeste üksikmängus osaleva Raul Musta esimene vastane selgub kvalifikatsiooniturniirilt. Mäng peetakse neljapäeval kell 13.40. Turniiri koosseis on tugev ning võidu korral ootaks suure tõenäosusega teises ringis Musta maailmaedetabelis kaheksandal kohal olev taanlane Hans-Kristian Vittinghus.

Naiste üksikmängus võistlevad eestlannadest Karoliine Hõim ja Laura Vana. Mõlemad peavad pääsu põhiturniirile püüdma kvalifikatsiooniringidest. Kvalifikatsioonitabelis parima paigutusega Vana esimene vastane on kolmapäevases kohtumises türklanna Kader Inal. Hõim mängib hispaanlanna Manuela Diaz vastu. Põhiturniirile pääsemiseks on vajalikud kaks võitu. Edu korral kvalifikatsioonis kohtuvad Hõim ja Vana põhiturniiri esimeses ringis omavahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles