Peksmisskandaali sattunud NFLi mängija naine asus oma vägivaldset abikaasat kaitsma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janay Rice.
Janay Rice. Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikide spordimaailma on hetkel vapustamas skandaal seoses Ameerika jalgpalli liiga NFLi mängija Ray Rice'i ja tema naise Janay Rice'iga. Nimelt avaldati hiljuti video sellest, kuidas Ray Rice tänavu veebruaris oma toonase kihlatu ja praeguse abikaasa liftis oimetuks lööb. Pärast video avalikustamist sai Rice oma senisest NFLi meeskonnast Baltimore Ravensist kinga ja nüüd on tema abikaasa asunud oma meest kaitsma.

Janay Rice avaldas täna oma Instagrami kontol pika sõnavõtu, kus kinnitas, et tema arvates teeb Ravensi meeskond Rice'i väljaviskamisega vea, sest noorpaari elu ja omavaheline läbisaamine pole avalikkuse ega tiimi asi.

«Ärkasin täna tundega nagu oleksin näinud õudusunenägu, nagu leinaksin oma parimat sõpra. Kahjuks pean aga nentima, et see õudusunenägu on reaalsus,» kirjutas Janay Rice.

«Keegi ei tea, millist valu meedia tähelepanu ja meie jaoks soovimatud valikud on mu perekonnale põhjustanud. On kohutav, et meid sunnitakse uuesti läbi elama seda hetke, mida me oma elus iga päev kahetseme. On kohutav, et reitingute saamise nimel võetakse minu armastatud mehelt ära midagi, mille nimel on ta terve oma elu pingutanud. See on meie elu! Mis teile kõigile arusaamatuks jääb? Kui teie kavatsusteks oli meile haiget teha, meid häbistada, jätta meid ülejäänud maailma ees üksinda ja võtta meilt ära õnnetunne, siis olete sellega nii mitmel tasandil hakkama saanud. Lihtsalt teadke, et me kavatseme jätkata kasvamist ja näitame maailmale, milline tõeline armastus on!» seisis Janay Rice'i postituses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles