Täna: korvpalli MMil selguvad viimased poolfinalistid

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaanlane Pau Gasol (paremal) ja prantslane Boris Diaw võitlevad alagrupimängus palli pärast.
Hispaanlane Pau Gasol (paremal) ja prantslane Boris Diaw võitlevad alagrupimängus palli pärast. Foto: SCANPIX

Hispaanias peetaval korvpalli MMil selgus eile kaks esimest poolfinalisti, kelleks on Leedu  ja USA. Tänastes veerandfinaalides saab MMi seekordne esinelik lõplikult selgeks.

Kell 19 algavas veerandfinaalis lähevad vastamisi Serbia ja Brasiilia. Serblased said kaheksandikfinaalis kindlalt 90:72 jagu oma alagrupi täiseduga võitnud Kreekast, Brasiilia oli aga sama selgelt 85:65 parem Argentinast. Mõlemad meeskonnad kuulusid alagrupiturniiril A-gruppi ning seal jäi 81:73 peale Brasiilia. Võitjate parimana tõi tolles mängus Vieira 21 punkti, kaotajate parim oli 14 punktiga Milos Teodosic.

Kell 23 algav Hispaania ja Prantsusmaa kohtumine on samuti nende meeskondade jaoks sel turniiril juba teine omavaheline mäng, sest samuti A-gruppi kuuludes mindi vastamisi juba alagrupis. Hispaania võttis 88:64 võiduga revanši mulluse EMi poolfinaalikaotuse eest, võitjatele tõi Marc Gasol 17 ning kaotajatele Nicolas Batum ja Antoine Diot võrdselt 11 punkti.

Tänaste veerandfinaalide võitjad lähevad teineteisega kokku 12. septembril Madridis peetavas poolfinaalis, Leedu ja USA poolfinaal toimub Barcelonas päev varem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles