Neljale vormelipiloodile jagati Hockenheimis karistusi

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adrian Sutil.
Adrian Sutil. Foto: AFP / Scanpix

Kohtunikud määrasid pärast eilset Saksamaa GP kvalifikatsiooni tänaseks vormel-1 MM-etapi põhisõiduks Hockenheimi ringrajal taas mõningaid karistusi.

Viis kohta peab tagantpoolt startima Adrian Sutil, kuna tema autol vahetati enne kvalifikatsiooni käigukast. See langetab sakslase 14. väljasõidetult stardikohalt 19. kohale, vahendab f1.sponest.

Lisaks määrati karistused mõlemale Virgini piloodile. Põhjuseks taaskord käigukasti probleemid. Lucas di Grassi ei saanud üldse aega kirja ning on seega viimasel kohal. Kuna aga Timo Glockile määrati stardirivis kümnekohaline karistus, sest meeskonna sõnul töödeldi ta käigukasti ka reedel, peaks Virgini piloot langema meeskonnakaaslase taha.

FIA otsustas teha noomituse veel Mark Webberile, kes sõitis ühe ringi kvalifikatsioonis liiga aeglaselt. Nimelt on sõitjatele ette antud aeg, millega nad peavad läbima oma rehvisoojendusringi või boksidesse naasmise ringi. Just viimane võttiski austraallasel liiga kaua aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles