Venemaa hokitähele ei antud NHLis mängimiseks USA viisat

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väidetavalt ei antud ühele Venemaa hokitähele USA viisat, kuid Venemaa hokilegendi Vjatšeslav Fetissovi sõnul ei ole see mees nende üks suuremaid staare Aleksandr Ovetškin.
Väidetavalt ei antud ühele Venemaa hokitähele USA viisat, kuid Venemaa hokilegendi Vjatšeslav Fetissovi sõnul ei ole see mees nende üks suuremaid staare Aleksandr Ovetškin. Foto: SCANPIX

Venemaa jäähokilegend Vjatšeslav Fetissov avaldas, et ühele nende hokimehele ei antud NHLis mängimiseks USA viisat. Samas lükkas ta ümber kuulujutud, et tegemist võiks olla nende ühe kuulsaima mängumehe Aleksandr Ovetškiniga.

«Kuulsin, et üks mängija ei saanud USA viisat. Kuna täpsed andmed praegu puuduvad, siis ma ei saa avaldada ka selle mängija nime,» rääkis Fetissov R-Sportile, kuid märkis, et tegemist on mehega, kes on mänginud ka Venemaa koondises.

Siiski väitis ta, et see mees ei ole Washington Capitalsi tähtmängija Ovetškin, kes hiljuti poseeris särgis kirjaga «No War (Ei sõjale)» ja hoidis käes paberit, kus seisis «#päästke lapsed fašismi käest».

«Ma usun, et sport ja poliitika on kaks erinevat asja. Siiski ma ei kujutaks ette olukorda, et Ovetškinile ei anta USA viisat ja ta peaks näiteks liituma Moskva Dinamoga,» sõnas Fetissov.

«Ma ei soovi võtta mingit seisukohta. Venelasena on mul Ukrainas palju sõpru. Ma lihtsalt ei taha sõda. Mitte keegi ei taha sõda,» rääkis Ovetškin pärast foto avaldamist ESPNile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles