Kihlatu poolt maha jäetud Wozniacki jagas esmakordselt lahkumineku kohta kommentaare

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki.
Caroline Wozniacki. Foto: instagram.com

Taani tennisist Caroline Wozniacki rääkis esimest korda sel kevadel toimunud enda ja golfistaari Rory McIlroy kurvast lahkuminekust.

Spordimaailma üks kuumemaid paare läks ootamatult lahku sel kevadel, kui McIlroy andis pärast pulmakutsete laialisaatmist teada, et ta siiski ei taha Wozniackiga abielluda. «Kahe inimese jaoks niivõrd tähtsa suhte lõpetamiseks ei ole olemas õiget viisi,» ütles McIlroy toona pressiteate vahendusel. «Probleem on minus. Nädalavahetusel saadetud pulmakutsed tekitasid tunde, et ma pole selleks valmis. Soovin Carolinele parimat ja tänan teda heade aegade eest. Rohkem ei kavatse ma meie suhet kommenteerida.»

Nüüd, ligikaudu viis kuud hiljem on Wozniacki esimest korda avalikult rääkinud, kuidas ta end pärast valusat mahajätmist tundis. «See oli väga raske, sest ta muutis selle kohe algusest peale avalikuks infoks. Ta saatis pressiteate välja ja seega ei olnud mul eriti valikut, mind pandi sellega kohe silmitsi. Aga praegu olen ma heas seisus, ma olen väga õnnelik,» vahendas Wozniacki sõnu Eurosport.

Maailma paremate mängijate hulka kuuluv Wozniacki lisas, et oli väga üllatunud, et McIlroy jättis ta maha telefonikõne teel. «Olin šokeeritud. Arvasin, et saan vähemalt näost näkku seda teada või midagi. Aga ei midagi - sain vaid telefonikõne ega kuulnud temast rohkem midagi,» meenutas Wozniacki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles