Tartu Rock teenis Läti turniiri pronksimängus kaotuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ/Rocki mängijad.
TÜ/Rocki mängijad. Foto: Rein Murakas

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond pidas kolmandat päeva järjest Liepajas LOC Cup turniiri mängu ning pronksikohtumises tuli alla vanduda Jekabpilsile 78:84.

Kohtumise esimene poolaeg kulges tartlaste juhtimisel ning poolaeg võideti 41:33. Heas hoos olid seejuures mõlema meeskonna mängujuhid. Augustas Peciukeviciuse arvel oli poolajaks 10 puntki ning Jekabpilsi liidril Renalds Sirsninsel 15 punkti.

Teise poolaja alguses punusid Jekabpilsi mängijad kokku aga 12:0 spurdi ja juhtisid mängu veerandaja keskel 48:45. Tartlasi järgi enam ei lastudki ja nii pidi TÜ/Rock leppima 78:84 kaotusega ning turniiri neljanda kohaga.

Leeduka Peciukeviciuse arvele kogunes 29 mänguminutiga 14 punkti ja neli korvisöötu. Tanel Soku vigastuse tõttu eemale jäämise tõttu ligi 23 minutit rassinud Valmo Kriisa kogus 13 puntki. Suurepärases hoos oli noor Saimon Sutt, kelle arvele jäi 10 punkti, viis lauapalli ja neli korvisöötu. Samuti 10 silmani jõudis Gert Dorbek.

Jekabpilsi parimad olid võrdselt 19 puntkiga Pavels Veselovs ja Renalds Sirsnins.

TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe näitasid kolm mängu, et pikk tee on meeskonnal veel minna. "«olmandal veerandajal tekkis meil arusaamatusi nii kaitses kui rünnakul, aga mängupilt oli siiski parem kui eile. Saimoni mäng oli täna kindlasti kaotuse juures üks positiivne tahk. Kokkuvõttes saime kolm head mängu, kus saime uuenenud koosseisu proovida ja näha, et pikk tee on veel minna. Nüüd algab uus nädal ja selle lõpus on Rakvere turniir,» sõnas Kullamäe pärast mängu.

Rocki kontrollmängud jätkuvad järgmise nädala lõpus turniiriga Rakveres. Reedel, 19. septembril mängitakse kell 18.00 võõrustaja Rakvere Tarvaga ning laupäeval on kohamäng, mille vastane tuleb Kalev/Cramo ja Kotka KTP mängust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles