MMil pronksi saanud Nabi treener Põlluste: Heiki võttis sisuliselt maksimumi

Jaan Martinson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Nabi.
Heiki Nabi. Foto: Toomas Tatar

Usbekistani pealinnas Taškentis toimuvatel maadluse maailmameistrivõistlustel sai täna kuni 130 kg kaaluvate meeste hulgas pronksmedali Heiki Nabi, kelle treeneri Henn Põlluste sõnul oli turniir Nabi jaoks keeruline.

«Väga raske ja kurnav turniir oli, kuid Heiki pidas lõpuni vastu ja tema füüsis kestis. Emotsioonid on laes. Ta võttis sisuliselt maksimumi,» rääkis Põlluste Postimehele. «Kripeldama jääb teine matš türklasega, kus Nabi tegi parteris ühe väikse vea, kuid sellest piisas, et vastane saaks ta üles tõsta ja üle vedada. Sinna läks kirkam medal.»

«Pronksimatšis oli Nabi selgelt aktiivsem pool, kuid millegipärast nõudis naisterahvast matikohtunik just talle hoiatust. Õnneks said teised kohtunikud asjast aru ega nõustunud daamiga. Ent Nabi pidi lõpuni välja pingutama ja aktiivselt tegutsema, muidu oleks medal hoiatuse tõttu kaduma läinud,» lisas Põlluste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles