Costa kübaratrikk vedas täiseduga jätkava Chelsea võiduni

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelsea’s Diego Costa celebrates scoring his side's third goal against Swansea City during their English Premier League soccer match at Stamford Bridge, London, Saturday, Sept. 13, 2014. (AP Photo/Tim Ireland) / TT / kod 436
Chelsea’s Diego Costa celebrates scoring his side's third goal against Swansea City during their English Premier League soccer match at Stamford Bridge, London, Saturday, Sept. 13, 2014. (AP Photo/Tim Ireland) / TT / kod 436 Foto: Tim Ireland/AP

Inglismaa jalgpalli meistriliigas on täna tihe mängupäev ja kui tänases esimeses mängus tegid 2:2 viigi Arsenal ja Manchester City, siis õhtupoolsetes kohtumistes alistas Chelsea 4:2 Swansea City.

Chelsea jäi kohtumises Swansea vastu kaotusseisu 11. mänguminutil, kui omavärava sai kirja John Terry. Avapoolaja lõpul tõi tabloole viigiseisu Chelseaga sel suvel liitunud Diego Costa, kes teisel poolajal kõmmutas veel kaks väravat ja sai kirja kübaratriki. Chelsea poolt tõi seisu 4:1 tabloole Loic Remy, kes oli täpne 81. mänguminutil, Swansea poolt vastas 86. minutil väravaga Jonjo Shelvey, kes tõi tabloole lõppseisuks jäänud skoori 4:2.

Chelsea jätkab liigas täiseduga ja on liidrikohal, Swansea meeskonnale oli see sel hooajal esimeseks kaotuseks ja sellega püsitakse samuti tabeli liidrite hulgas.

Teised õhtused mängud:

Crystal Palace - Burnley 0:0

Southampton - Newcastle United 4:0

Stoke City - Leicester City 0:1

Sunderland - Tottenham Hotspur 2:2

West Bromwich - Everton 0:2

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles