Tallinna Maratoni võitis Tesfaye Beyene

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna joostud viienda SEB Tallinna maratoni põhidistantsi võitis etiooplane Tesfaye Dadi Beyene ajaga 2:17.29.

Etioopia mehe järel finišeerus Eesti meistrivõistluste tiitli võitnud ja üldarvestuses teise koha saanud Ilja Nikolajev, kelle ajaks jäi 2:21:34. Suurima üllatuse pakkus aga noor jooksja Heinar Vaine, kes ajaga 2:23:36 tuli üldarvestuses kolmandale kohale. Vaine võttis selle tulemusega Eesti meistrivõistluste hõbeda.
 
Eesti meistrivõistluste kolmandaks tuli ajaga 2:24:02 Sergei Tšerepannikov, kes lõpetas üldarvestuses maratoni neljandana. Tallinnas oma maratonidistantsi debüüdi teinud Keenia jooksja Ibrahim Mukunga Wachira tuli ajaga 2:25:18 üldarvestuses viiendale kohale.
 
Naistest oli maratoni kiireim eestlanna Evelin Talts, kes läbis distantsi ajaga 2:56:26 ning võitis ka Eesti meistritiitli. Talts jäi üldarvestuseks 49. Teiseks tuli Anu Teppo, kes jooksis maratoni ajaga 2:58:58 ja kolmandaks Kaisa Kukk, kelle ajaks jäi 2:59:10. Teppo ja Kuke üldarvestuse kohad on vastavalt 61 ja 64.

Vaata protokolli SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles