Kevin Korjuse tiim jõudis ELMSi sarja etapil poodiumile

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Blancpain GT SERIES / Brecht Decancq

Kevin Korjus tõusis Prantsusmaal Paul Ricardi rajal sõidetud European Le Mansi sarja neljandal etapil poodiumile, lõpetades oma klassis kolmanda kohaga.

Koos Gregoire Demoustier' ja Yann Goudyga ART Grand Prix tiimi GTC klassi McLarenit rooliv Korjus sõitis hommikuses kvalifikatsioonis välja oma klassi teise aja, sõit lõpetati kolmandana. Seejuures pidas Korjus sõidu lõpus ratas-rattas heitlust AF Corse Ferrari tiimi sõitja Cedric Sbirrazzouliga ning jäi viimaks peale.

GTC klassi võidu võttis Ferraril sõitev SMP Racingu tiim, kuhu kuulusid Anton Ladõgin, David Markozov ja Olivier Beretta. Teine oli samuti Ferrarit rooliv Formula Racingu tiimi kolmik Jan Magnussen, Mikkel Mac ja Johnny Laursen. Korjuse meeskond kaotas neljatunnise sõidu lõpuks võitjatele 26,25 sekundit.

Etapi üldvõidu sai Morand Racingu tiimi LMP2-klassi Nissan, mille rooli keerasid Pierre Ragues, Gary Hirsch ja endine vormel-1 sõitja Christian Klien. LMGTE klassis võidutses AF Corse meeskonna Ferrari, mida juhtisid Duncan Cameron, Matt Griffin ja Michele Rugolo.

ELMS-sarjas sel hooajal esimest korda poodiumile jõudnud Korjus võistleb taas juba järgmisel nädalavahetusel Blancpaini sarjas, kus peetakse Nürburgringi 1000 km sõit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles