Saksa meedia sõnul on Schumacheri kodus 15-liikmeline hooldetiim

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Saksamaa ajaleht Bild avaldas uut infot endise vormelisõitja Michael Schumacheri ravi kohta. Bildi andmeil on pärast suusaõnnetust ja sellele järgenud koomat viimaks kodusele ravile saanud Schumacherit hooldamas 15-liikmeline meditsiinimeeskond. Abiliste hulgas on nii arste, õdesid, hooldajaid kui füsioterapeute.

Enne koju pääsemist viibis Schumacher pikalt Šveitsis Lausanne´i haiglas. Lausanne´i haigla kõneisiku Darcy Christeni sõnul hoitakse sakslase seisundil jätkuvalt silma peal. «Suhtleme tema arstidega pidevalt ja oleme kõigega kursis. Tema ravimeeskond on enamjaolt meie poolt välja koolitatud,» sõnas ta.

Loodetakse, et kodune ravi annab Schumacherile emotsionaalselt palju juurde ja on seeläbi ka taastumise juures abiks. «Raskete ajutraumadega patsientide puhul on selline emotsionaalne laeng väga oluline,» sõnas Bildile psühhiaater Manfred Spitzer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles