Šveitsi väravavahile tehti fännide poolt šokeeriv nali: sa said AIDSi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väravavahi joogipudel. Pilt on illustratiivne.
Väravavahi joogipudel. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Saksamaa väljaanne Blick vahendas eile šokeerivat uudist selle kohta, kuidas Šveitsi madalamas jalgpalliliigas viskasid nalja Badeni meeskonna fännid, kes väitsid Muri väravavahile, et nad suutsid talle mängu jooksul AIDSi anda.

Blicki väitel oli Šveitsi madalamas liigas mängiv Baden võõrustamas Muri meeskonda, kui kodutiimi fännid palusid avapoolajal pallipoistel ulatada neile joogitopse, mida kasutas Muri tiimi väravavaht Reto Felder. Väidetavalt urineerisid Badeni fännid seejärel Felderi joogitopsi ning kui teisel poolajal Muri puurilukk jooma asus, kõlas tema selja tagant vilekoor ning hüüded: «Sa oled nakatunud! Sul on nüüd AIDS!»

Muri meeskonna peatreener Beat Hubeli oli juhtunu järel püha viha täis: «See on kõikide jõleduste tipp. Ma olen pikka aega jalgpalli mänginud, aga pole kunagi midagi sellist näinud. See on kõige hullem asi.»

Badeni klubi president Thomo Bräm ei viibinud ise mängu ajal staadionil, ent lubas, et klubi tegeleb vääritult käitunud inimeste tuvastamisega. «See on väga tõsine ausa mängu reegli rikkumine,» ütles Bräm. «Teame praegu vaid seda, et seda ei teinud keegi meie klubist,» lisas Bräm, kelle sõnul hakatakse süüdlaste tuvastamiseks üle vaatama videosalvestisi.

Muri peatreener Hubeli nentis aga, et seekordse väärteo süüdlaste leidmine pole piisav. «Iga mäng Badeni vastu on suure riskifaktoriga. Olen veendunud, et nende fännid proovivad veel selliseid asju teha. Baden peab vastasmeeskondade värava taha panema turvajad, et selline asi ei korduks,» teatas Hubeli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles