Madridi Reali endine president: Ronaldol on Realist kõrini

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo treeningul koos meeskonnakaaslase Gareth Bale'iga.
Cristiano Ronaldo treeningul koos meeskonnakaaslase Gareth Bale'iga. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi superstaari Cristiano Ronaldo ümber on viimasel ajal liikunud rohkelt kuulujutte. Kui varasemalt on väidetud, et Portugali ässa klubivahetuse poolt on eelkõige tema agent Jorge Mendes, siis nüüd on Madridi klubi endine president Ramon Calderon väitnud, et seda võib soovida ka Ronaldo ise.

Aastatel 2006-2009 Reali presidendina tegutsenud Calderoni sõnul on Ronaldo pettunud mitmes aspektis. Nimelt pole eelmisel aastal maailma parimaks jalgpalluriks valitud Ronaldo rahul oma koduklubi suvise komplekteerimispoliitikaga. Lisaks on Portugali staar pettunud ka Madridi meeskonna uue hooaja alguses, sest koduses Hispaania liigas on seni kolmest mängust kirja saadud vaid üks võit ja kaks kaotust.

See kõik kokku on Calderoni hinnangul viinud Ronaldo nii kaugele, et ta võib olla valmis meeskonnast lahkuma. «Minu mulje põhjal on tal kõrini praeguse presidendi (Florentino Perezi- toim.) poliitikast,» rääkis Calderon väljaandele DailyMail.

«Kui ta tuli (Reali) koos (Arjen) Robbeniga, siis ta tahtis olla talle meeskonnas heaks kolleegiks (ent siis müüdi Robben maha). (Gonzalo) Higuain müüdi ära ja see Ronaldole ei meeldinud. Eelmisel aastal arvas ta, et oli vale lasta (Mesut) Özilil lahkuda ning viimaseks piisaks oli sel suvel Xabi Alonso ja Angel di Maria müümine,» andis Calderon mõista, et Ronaldo pole rahul Reali otsustega, mille taga on just praegune president Perez.

Viimasel ajal liikunud kuulujuttude järgi on Ronaldost eelkõige huvitatud tema endine koduklubi Manchester United, mille ridadest ta 2009. aastal Reali osteti. Samas liikusid eelmisel nädalal ka jutud, et Portugali staari tahab oma ridades näha Chelsea meeskond, mille eesotsas on praegu Jose Mourinho, kelle käe all Ronaldo ka Realis mängis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles