Aavo Talvar tuli Balti karikavõitjaks

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aavo Talvar.
Aavo Talvar. Foto: Olga Keikova

Nädalavahetusel lõppesid Lätis Madonas tänavused Rotaxi kardisõidu Balti karikavõistlused. Talvar Racingu sõitjaist võitis Aavo Talvar klassis Rotax Max nii viimase etapi kui ka kogu sarja. Seejuures teenis ta sarjas maksimumpunktid, olles kõigil viiel etapil parim nii eelfinaalis kui ka finaalis.

Nagu tänavusel hooajal tavaks, võttis Talvar Madonas sõiduvõidud suure ülekaaluga. Teistest Talvar Racingu sõitjatest oli Ron Donald finaalis neljas ja Rudi Reinkort seitsmes. Karikavõistluste kokkuvõttes mahtus lisaks Talvarile esikümnesse veel kolm Talvar Racingu sõitjat: Reinkort sai viienda, Donald seitsmenda ja viimasel etapil mitte osalnud Sergei Munarev üheksanda koha.

Klassis Rotax Junior oli enne viimast etappi tabelijuhiks Talvar Racingu esindaja Jüri Vips, kuid tema Madonas ei startinud. Talvar Racingu sõitjaist käis seal ainsana rajal Karl Leesmaa, kes lõpetas finaali kuuenda kohaga. Punktiarvestuses sai Leesmaa viienda ja Vips kuuenda koha.

Rotax Mastersis pälvis Priit Sei Madona finaalis parima mittelätlasena viienda koha, ka karikavõistluste üldarvestuses oli ta viies – jällegi jäid temast ette vaid lätlased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles