Eesti jalgpallikoondis kohtub septembris Usbekistaniga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondis.
Eesti jalgpallikoondis. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondis peab teisipäeval, 7. septembril kell 19:00 Tallinnas A. Le Coq Arenal maavõistlusmängu Usbekistaniga.

Eesti ja Usbekistan on varem ametlikus kohtumises vastamisi olnud korra, kui 2007. aasta 21. novembril tehti Taškendis 0:0 viik.

Seejuures oli tegemist Eesti koondise toonase peatreeneri Viggo Jenseni viimase kohtumisega. Mängu vilistas äsja lõppenud MM-finaalturniiril silma paistnud usbeki kohtunik Ravšan Irmatov.

Üle 26 miljoni elanikuga Usbekistan on FIFA edetabelis Aasia riikidest 10. ja üldkokkuvõttes 87. positsioonil. Nende koondis on viimastel aastatel viigistanud näiteks Jaapani, Bosnia ja Hertsegoviina ning Põhja-Koreaga, alistanud teise seas Saudi Araabia, Katari ja Malaisia.

Pääsmete müük Eesti – Usbekistani kohtumisele algab järgmisel nädalal ja selle algusest teavitatakse eraldi. TV-ülekannet sellest kohtumisest ei toimu.

Enne mängu Usbekistaniga on Eesti koondisel ees aga kaks EM-valikmängu: 11. augustil võõrustatakse A. Le Coq Arenal Fääri saarte esindust ja 3. septembril Itaaliat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles