Tuntud näitleja värav päästis purustusmängus Emmaste meeskonna au

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpalli Esiliiga B-s pidasid täna omavahelise kohtumise Tartu Santos ja HÜJK Emmaste, matš lõppes tartlaste 13:1 võiduga.

Koduväljakul mänginud Santos sai mängu juba neljandal minutil juhtima, kui täpne oli Siim Valtna. 10. mänguminutil tõi seisu 2:0 tabloole Juri Vereshtšak, pärast Eero Eessaare 13. minuti tabamust oli seis juba 3:0. Järgemööda kõmmutasid Santose mehed avapoolajal veel väravaid: 34. minutil sai tabamuse kirja Taavi Vellemaa, 42. minutil Mikk Laas, 43. minutil taas Vereshtšak ja 45. minutil Alar Alve.

Pärast 7:0 lõppenud avapoolaega jätkus mäng teisel poolajal sama tempokalt: 49. minutil sai jala valgeks Kaarel Kallandi, 60. minutil Timo Teniste ja 57. ning 74. minutil taas Vereshtšak. 78. minutil realiseeris Teniste penalti ja lõi ka mängu viimaseks tabamuseks jäänud värava 89. minutil.

Emmaste au päästis seisul 12:0 skoorinud näitleja Jaak Prints.

Santos kinnitas suurest võidust teatades oma Facebooki lehel ka seda, et järgmisel hooajaks kindlustati tõus Esiliiga A-sse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles