Eesti vibunaiskond hoiab EMil pärast eelringi kolmandat kohta

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aili Popp.
Aili Popp. Foto: Erakogu

Täna toimus Pirital vibuspordi 3D formaadi Euroopa meistrivõistluste teine kvalifikatsioonipäev. Eestlastele oli päev igati edukas:– naiskond lõpetas Prantsusmaaga võrdse tulemusega, kõrgem tulemus oli ainult Itaalia naiskonnal.

 Prantslannadel oli siiski „südame“tabamusi enam ning neile määrati duellideks 2. asetus ning Eesti naiskonnale 3. asetus. Eesti naiskonna (Aili Popp, Inge Sirkel-Suviste, Triin Kent) homne veerandfinaalivastane on 6. asetusega Sloveenia.

Ka individuaalselt näitasid Eesti naislaskurid head taset. 16 parema hulka ehk homsesse elimineerimisringi pääses koguni 6 naist: pikkvibu klassis Inge Sirkel-Suviste (2) ja Ülle Kell (9), lihtvibu klassis Triin Kent (5), vaistuvibu klassis Kadi Koort (10) ning plokkvibu naistest Aili Popp (15) ja Rita-Anette Kohava (16). Ennelõunal toimub elimineerimisring, kus igal laskuril tuleb 12 erinevasse loomakujusse lasta igasse üls nool. 12 noole summas kaheksa paremat jätkavad veerandfinaalis ja sealt juba edasi neli paremat laupäevastes finaalides.

Meeste poole pealt näitas Evert Ressar plokkvibu klassis 38 mehe seas päeva kolmandat tulemust. Kokku andis see eelringi seitsmenda koha ning kindla edasipääsu homseks laskmiseks. Kristo Kent oli ühesilmase kaotusega esimene edasipääsust ilmajääja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles