Jalgpalli EM-finaal võib toimuda Londonis

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wembley staadion.
Wembley staadion. Foto: SCANPIX

2020. aasta jalgpalli EM-finaalturniiri mänge peetakse üle Euroopa ning UEFA valib välja ühe staadioni, mis võõrustab poolfinaale ja finaali. Inglismaa Jalgpalli Liidu juhi Greg Dyke’i sõnul on suur tõenäosus, et otsustavad mängud toimuvad Londonis Wembley staadionil.

Londoni kõrval kandideerib otsustavate mängude korraldamisele veel ka München, kuid nemad võivad väidetavalt loobuda, kuna nende sooviks kipub olema 2024. aasta EM-finaalturniiri korraldamine, kirjutab Eurosport.

«Valik langetatakse meie ja Müncheni vahel. Münchenis on suurepärane staadion, kuid ma arvan, et meil on väga head võimalused,» sõnas Dyke.

«Selge on ka see, et 2020. aasta finaali korraldajatel ei ole mõtet kandideerida 2024. aasta EMi korraldajaks. Seega võivad sakslased loobuda 2020. aasta finaalist ja keskenduda 2024. aastale,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles