Vastase ninaluu puruks löönud Brandao sai ülipika mängukeelu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thiago Motta (paremal) ja Brandao vaidlushoos. Pärast mängu kostitas Brandao vastast tunnelis pealöögiga ja sai selle eest pika mängukeelu.
Thiago Motta (paremal) ja Brandao vaidlushoos. Pärast mängu kostitas Brandao vastast tunnelis pealöögiga ja sai selle eest pika mängukeelu. Foto: SCANPIX

Bastia jalgpalliklubi ründaja Brandao peab pidama pooleaastase mängupausi, sest lõi pärast augustis peetud kohtumist Paris Saint Germainiga mängijate tunnelis peaga näkku vastaste kaitsjale Thiago Mottale.

Löök oli nii täpne ja tugev, et ootamatu rünnaku ohvriks langenud Motta murdis ninaluu. Kuna kogu intsident jäi videolindile, määrati selle läbivaatamise järel Brandaole karistuseks poole aasta pikkune mängukeeld. Brasiillane võib uuesti väljakule naasta alles 22. veebruaril.

Bastia klubi mõistis küll oma ründaja teo hukka, kuid loobus omapoolse karistuse määramisest. PSG president Nasser Al-Khelaifi nõudis aga Brandaole koguni eluaegse mängukeelu määramist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles