Dortmund ei suutnud Bundesligas liidriks tõusta

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dortmundi Borussia (kollases) ei suutnud Mainzi vastu punkte noppida.
Dortmundi Borussia (kollases) ei suutnud Mainzi vastu punkte noppida. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallimeistrivõistlustel oli õhtuse mänguga võimalik Dortmundi Borussial tõusta tabeliliidriks, kuid võõrsil jäädi Manzile hoopis 0:2 alla.

Mainz asus koduväljakul kohtumist 66. minutil Shinji Okazaki tabamusest juhtima ning 74. minutil vormistas kohtumise lõppseisu Dortmundi 20-aastase keskkaitsja Matthias Ginteri omavärav. 70. minutil jättis Dortmundi poolel penalti realiseerimata Ciro Immobile.

Mainz tõusis turniiritabelis 8 punktiga teisele kohale. Liidrikohal oleval Paderbornil on samuti 8 silma, kolmas on Hoffenheim 8 ja neljas Müncheni Bayern samuti 8 punktiga. Dortmund on 6 silmaga kaheksas, täpselt nende ees on 6 punktiga Ragnar Klavani koduklubi Augsburg.

Homme on võimalik tabeliliidriks kerkida Leverkuseni Bayeril, kes on praegu 7 punktiga viies. Homme kohtuvad nad võõrsil Wolfsburgiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles