Korjus alustab Nürburgringi etappi viiendalt kohalt

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Brecht Decancq Photography / Brecht Decancq

Kevin Korjus alustab Blancpaini sportautode sarja tänavuse hooaja viimast etappi, Nürburgringi 1000 km sõitu, viiendalt kohalt.

Koos Andy Souceki ja Kevin Estre'iga ART Grand Prix meeskonna numbrit 99 kandval McLarenil kihutav Korjus oli ka mees, kes sõitis välja oma tiimi parima aja, kuna kolmest voorust koosneva kvalifikatsiooni teise vooru lõpus tabas Nürburgringi rada tugev vihmasadu ning ükski tiim enam oma aega ei parandanud.

Parimalt kohalt stardib pühapäevasele sõidule Belgia Audi WRT Teami auto, mille roolis olnud Christopher Mies sõitis välja aja 1.55,708. Audi teist autot rooliv Marc Basseng kaotas talle ligi poole sekundiga, koha teises stardireas sõitsid välja Pro-Am klassi kiireim mees Marco Seefried Ferraril ja Bentleyt rooliv Steven Kane. Miesi ajale 1,312 sekundiga kaotanud Korjuse meeskonna kõrvalt alustab kuuendast stardiruudust Bentley tiimi teine auto.

Nürburgringi etapil teeb kaasa ka Marko Asmer, kes sõidab võistlusnumbri 82 all GT Russian Teami Mercedes SLS AMG GT3ga. Pro-Am klassis võistlev eestlane sõitis välja üldarvestuse 15. stardikoha ajaga 1.58,057, oma klassis oli Asmeri tiimi aeg aga neljas. Klassi kiireimale mehele Seefriedile kaotas Asmer 1,649 sekundiga.

Nürburgringi vormelirajal sõidetavale 1000 km sõidule antakse start täna Eesti aja järgi kell 12.45. Sõidu algust ja otsustavat faasi näitab otseülekandes telekanal Motors TV ning seda on võimalik jälgida ka interneti vahendusel allolevalt sarja ametlikult YouTube'i kanalilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles