Mourinho sattus pärast viigimängu ManCity viha alla

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manuel Pellegrini (vasakul) ja Jose Mourinho.
Manuel Pellegrini (vasakul) ja Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistluste nädalavaehtuse keskses kothumises viigistasid Manchester City ja Londoni Chelsea esimese koduväljakul 1:1. Pärast kohtumist kritiseeris City juhendaja Manuel Pellegrini Chelsea taktikat.

Pellegrini sõnul tuligi Chelsea mängule kindla plaaniga kaitsta ja loota vaid vasturünnakutele. City juhendaja sõnul on selline taktika omane vaid väikeklubidele ja seega ei kuulugi Chelsea tema hinnangul suurklubide hulka, kirjutab The Guardian.

«Mängisime 90 minutit väikeklubi vastu, kes üritas vaid kaitsta. Üks meeskond tahtis võita ja teine kaitses algusest peale kümne mehega,» kritiseeris Pellegrini. «Stoke City mängib samasuguse taktikaga.»

Eilne kohtumine oli tüürimas viigisadamasse, kui teise kollase kaardi sai City kaitsja Pablo Zabaleta. Seejärel viis Andre Schürrle kiirest vasturünnakust Chelsea juhtima, kuid vahetusest sekkunud Frank Lampard tõi ManCity’le viigipunkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles