Videointervjuu: Kalev/Cramos peaks liidrirolli kandma Elegar ja Veideman

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimus Eesti meeste korvpalli meistriliiga uue hooaja eel pressikonverents, kus kõigi üheksa osaleva meeskonna esindajad heitsid pilgu eesootavale hooajale. Valitseva Eesti meistri BC Kalev/Cramo esindaja Kristo Raudam kordas pärast pressikonverentsi Kalevi peatreeneri Alar Varraku sõnu ja nentis, et viimaste aastate lähima konkurendi Tartu Ülikool/Rockiga saab olema pingeline heitlus.

«Kasutaks peatreener Alar Varraku sõnu ja ütleks, et Rock on praegu väga hea, aga kaheksa kuud on aega, et neile järgi jõuda ja uuesti mööda minna,» rääkis Raudam nädalavahetusel Rakveres peetud hooajaeelse turniiri valguses, kui Tartu meeskond 73:63 Cramot võitis.

Raudam lisas, et Cramo meeskond on võimaluste piires hästi komplekteeritud ning avaldas lootust, et liidrirolli hakkavad kandma leegionär Frank Elegar ja Eesti koondislane Rain Veideman. Lätlase Armands Škele tuleviku jättis Raudam lahtiseks: «Täna ta treenib ja mängib meiega ilma lepinguta; elame-näeme, kas ka järgmisel nädalal.»

Kodune korvpalli meistriliiga algab 4. oktoobril, kui omavahel on uues Tondiraba hallis vastamisi Cramo ja Rock.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles