Viljandi kutsub Mulgi rattarallile

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune Tartu Rattaralli
Mullune Tartu Rattaralli Foto: Sille Annuk

Viljandi rattaklubi kutsub 8. augustil Viljandisse kõiki neid rattasõpru, kes peavad lugu asfaldil sõitmisest, sest sel päeval sõidetakse esimest korda Mulgi rattaralli.

Kui seni on harrastusratturitel olnud Viljandisse asja peamiselt mai alguses, kui linna ümbruse metsades, põldudel ja soodes sõidetakse Mulgi rattamaratoni, siis tänavu esimest korda on põhjust Viljandisse tulla ka augustis ja seekord juba maanteerattaga.

Start 83 kilomeetri pikkusele põhisõidule antakse 8. augustil kell 12 Viljandi piirilt Unistari autokeskuse eest ning rallit sõidetakse Pärsti, Paistu, Viiratsi ja Saarepeedi vallas. Kes tunneb, et nii pikka maad sõita ei soovi, saab valida ka enam kui kaks korda lühema, 38-kilomeetrise distantsi.

Võistluse peakorraldaja, Viljandi rattaklubi juhatuse liige Veiko Šmidt tõdes, et viimasel paaril aastal on maanteesõiduvõistlused Eestis populaarseks muutunud. Seetõttu otsustas tänavu oma kümnendat tegevusaastat tähistav Viljandi rattaklubi läbi viia oma ajaloo esimese rattaralli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles