Bayern näitas Bundesliga üllatajale veenvalt koha kätte

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müncheni Bayerni mängijad, keskel Paderbornile kaks väravat löönud Mario Götze.
Müncheni Bayerni mängijad, keskel Paderbornile kaks väravat löönud Mario Götze. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas nelja vooru järel üllatuslikult esikohta hoidnud Paderborn sõitis täna külla Müncheni Bayernile ja pidi tunnistama tiitlikaitsja kindlat 4:0 paremust.

Bayern näitas esmakordselt kõrgliigas mängiva Paderborni vastu klassi juba esimese veerandtunniga, kui 8. minutil avas Mario Götze skoori ning 14. minutil saatis Robert Lewandowski karistusala nurgast väravasse kauni pommlöögi. Teisel poolajal kasvatas Götze pärast Arjen Robbeni head eeltööd kodumeeskonna eduseisu veelgi ning lõppskoori vormistas taas Robbeni söödu järel 85. minutil Thomas Müller.

Bayern tõusis ühtlasi 11 punktiga tabelijuhiks, teisel kohal olev Hoffenheim viigistas väravaterohkes mängus 3:3 Freiburgiga. Kodumeeskond päästis seejuures viigipunkti neljandal üleminutil, kui täpne oli Jannik Vestergaard. 81. minutil oli Freiburg jäänud Vladimir Darida eemaldamise järel kümnekesi.

Ka kolmandal tabelireal olev Mainz pidi täna leppima viigiga, kui võõrsil asuti Frankfurti Eintrachti vastu 2:0 juhtima, ent lubati siis kodumeeskonnal 2:2 viigistada. Tänases neljandas kohtumises oli Schalke võõrsil kindlalt 3:0 parem Bremeni Werderist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles