Minnesota pakub Ricky Rubiole 42 miljonit, hispaanlane soovib enamat

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minnesota Timberwolvesi mängumees Ricky Rubio (paremal) ja Indiana Pacersi liider Paul George.
Minnesota Timberwolvesi mängumees Ricky Rubio (paremal) ja Indiana Pacersi liider Paul George. Foto: SCANPIX

Hispaania korvpallikoondise ja NBA klubi Minnesota Timberwolvesi mängujuht Ricky Rubio on nõus senisesse klubisse jääma vaid väga suure raha eest.

Minnesota pakub hispaanlasele uut nelja aasta pikkust lepingut väärtuses 42 miljonit dollarit, ent Rubio ei taha seda vastu võtta. Mängija esindajate sõnul tahetakse Rubiole vähemalt 70 miljoni väärt kontrahti, pikkusega viis aastat.

NBA analüütikud peavad Rubio nõudmist põhjendamatuks, tuues välja tema nõrkusi - peamiselt tema kehva hüppeviset ja üldist kehva visketabavust.

Juhul kui klubi ja mängija enne 31. oktoobrit kokkuleppeni ei jõua, saab Rubiost järgmisel suvel vabaagent. Väidetavalt on temast juba praegu huvitatud Los Angeles Lakers ja New York Knicks. Mõnede asjatundjate sõnul ongi Rubio esindajate eesmärgiks tema liitumine filmipealinna või New Yorgi meeskonnaga. Minnesota on samal ajal värbamas mängujuhi kohale Eric Bledsoed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles