Ghana mängumeest süüdistatakse sõbra tapmises ja ohverdamises

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asamoah Gyan.
Asamoah Gyan. Foto: SCANPIX

Ghana jalgpallikoondise mängumees Asamoah Gyan on sattunud kummalise skandaali keskele ja oli sunnitud tegema ametliku avalduse, et ta pole süüdi oma räpparist sõbra ja tema kaaslanna kadumises ning rituaalses ohverdamises.

Ghana päritolu räppar Theophilus Tagoe, kes on tuntud artistinimega Castro, läks koos oma tüdruksõbra Janet Banduga kaduma juulis, kui nad olid puhkusel 28-aastase Ghana koondise mängumehe Gyani perega. Praeguse versiooni kohaselt läksid noored jetidega sõitma ja jäid pärast seda kadunuks.

Viimastel nädalatel on meedias levinud kuulujutud sellest, et Gyan ohverdas oma sõbra rituaali jaoks, kuid Ghana koondislane on ise seda eitanud. «Mis Ghana meedias hästi müüs ja mida siiani väidetakse, on pöörased süüdistused ja väited seoses Asamoah Gyaniga. Need jutud ulatuvad absurdsusest - et ta mõrvas Castro või lasi ta röövida - kuni naeruväärsuseni - et ta ohverdas ta oma karjääri edendamiseks,» seisis Gyani ja tema pere ametlikus pöördumises.

Ghana koondislase perekond lisas, et nad on seni vaikinud seetõttu, et ei tahtnud politseiuurimist segada, ent tahavad nüüd end siiski avalikult süütuks tunnistada. «Nüüd kasutame võimalust ja teatame vähimagi kahtluseta, et meie ei ole Castro ja Janet Bandu kadumises süüdi,» seisis avalduses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles