Baranova kolmikhüppes 12 parema sekka ei mahtunud

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veera Baranova
Veera Baranova Foto: Priit Simson

Veera Baranova sai kergejõustiku EMil Barcelonas naiste kolmikhüppes 13.97ga 16. koha. Edasipääsuks pidanuks Baranova 14.07 hüppama. Parima tulemusega pääses lõppvõistlusele venelanna Nadežda Alekhina, kes hüppas 14.93.

Baranova senine rekord on tänavu hüpatud 14.17.

«Olen tulemusega rahul, minu kohta on see hea,» sõnas Baranova. «Olen jõudnud stabiilselt 14-meetri joone tasemele. Siin oli väga hea rada ning ma väga tahtsin rekordit hüpata, aga viimasel katsel pingutasin pisut üle – pean oma hüpet rohkem kontrollima. Seda tuleb alles õppida.»

Kogu võistlus andis Baranovale positiivse laengu. «Mul oli võistluse ajal väga hea tuju. Kahju vaid, et natukene jäi edasipääsust puudu. Aga ma ei ole kurb ning usun, et mu treener ei kurvasta samuti.»

VÕISTLUSE KÄIK

Viimases voorus hüppas Baranova 13.48.

Teise katse astus Baranova üle, ent teise vooru järel on ta veel 12. kohal. Viimases voorus on aga vaja ilmselt juurde saada.

Teises voorus on normi täitnud ruumeenlanna Adelina Gavrila 14.48 ning valgevenelanna Natalia VIatkina 14.30. 

Baranova hüppas esimesel katsel 13.97 ning on esimese vooru järel  kaheksas.

Esimese katsega on normi täitnud juba kolm sportlast sloveen Snezana Rodic 14.47, Olga Saladuhha 14.49 ning poolatar Malgorzata Trybanska 14.44.

VÕISTLUSE EEL

Naiste kolmikmhüppes on on kokku 25 osalejat ning mõistagi hüpatakse kahes grupis. Baranova on B-grupis eelviimane hüppaja.

Postimees.ee toob võistluse käigu operatiivselt lugejateni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles