U16 koondis viigistas dramaatilises kohtumises Helsingi eakaaslastega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eesti U-16 jalgpallikoondis viigistas eile Helsingis toimunud treeningkohtumises Helsingi U-16 koondisega 1:1, vahendas Eesti Jalgpalli Liidu koduleht.

«Kõva võitlus oli. Proovisime mängida ka palliga, aga vastase surve oli väga tugev ning selle pealt tulid mõned eksimused. Tulevikku silmas pidades võib öelda, et maksime kooliraha. Eksimustest tulid kontrarünnakud, mida pidime kaitsma,» sõnas noortekoondise peatreener Marko Pärnpuu.

«Marko Lipp teenis esimesel poolajal kaks kollast kaarti. Esimene oli ühes õhuvõitluses, aga teise puhul mängis ta palli õlaga. Kahjuks ainsana staadionil olnutest leidis kohtunik, et tegu oli käega mänguga ja andis talle teise kollase kaardi. Koheselt tegi vastaste peatreener ettepaneku, et me võiks teist poolaega mängida täiskoosseisus. Poolajal oli kohtunik ettepanekuga nõus ning saatsime väljakule Lipu asemel Kristen Niilopi,» rääkis Pärnpuu.

26. minutil sai vigastada võistkonna kapten Heger Olviste, kes murdis rangluu.

«Mängisime esimese poolaja kümnekesi ära ning mulle meeldis väga, et poisid olid väga hetkes kohal, võitlesid ja keegi ei hoidnud midagi tagasi. Kõik andsid endast maksimumi ning vahetusi tegime seetõttu, et mänguaega jaotada, mitte seetõttu, et keegi kehvasti oleks esinenud,» selgitas Pärnpuu.

«Teisel poolajal suutsime vastase poolel palli hoida ja momente luua, aga vastane läks juhtima. Me ei lasknud sellest aga end segada, võitlesime lõpuni ning väärisime oma viimase minuti väravat. Üleajal oli meil võimalus ka mäng võita, aga pall lendas kahjuks väravast napilt üle. Värav sündis Pavel Fedorenko läbiminekust, mille järel tsenderdas ta palli kasti. Markus Poom suutis palli jätkata ning Markus Lokk lõi seitsme-kaheksa meetri pealt palli vasaku jalaga väravasse,» kirjeldas treener tabamust.

«Tahaksin tänada ka fänne, kes olid kohale sõitnud meid toetama – meil oli kaasas kümmekond lapsevanemat,» ütles Pärnpuu ja lisas, et enne kohtumist oli ka minutiline leinaseisak Estonial hukkunute mälestuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles