Raju 14 ürituse peamatšil taas ringi astuv Alik Tseiko: olen matšiks valmis

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alik Tseiko
Alik Tseiko Foto: MMA Raju

18. oktoobril Tartus A. Le Coq spordimajas toimuva Eesti sportliku vabavõitluse liiga võistluse RAJU 14 peamatši tegev Alik Tseiko on pärst pooleteise aasta pikkust võistluspausi areenil tagasi.

«Vigastused on ravitud ning olen matšiks nii füüsiliselt kui psühholoogiliselt valmis,» rääkis viimaseid ettevalmistusi tegev Tseiko. «Poolteist aastat kõrval olla on päris pikk aeg, aga no ega ma diivanil lesides seda aega veetnud pole - treeningkoormus on päris suur, tahe võitlustulle asuda on terav ning siht tippu jõuda pole kuhugi kadunud,» lisas Tseiko.

Tseiko profikontol on 7 võitu ja 3 kaotust. Lisaks on ta Eesti meister kreeka-rooma (2009) ja vabamaadluses (2012).

RAJU 14 peamatšis astub talle vastu poola võitleja Bartosz Fabiński (10-2-0), kes on Poola amatöör-MMA meister (2011) ja Poola meistrivõistluste hõbe judos (2011). 

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. Raju on Eesti Sportliku Vabavõitluse Liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris. Järgmine sündmus – Triobet esitleb: RAJU 14 – toimub 18. oktoobril 2014 Tartus A. Le Coq spordimajas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles