Konkurendi surnuks sõitnud NASCARi meister lubas hukkunud sõitja perele toeks olla

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tony Stewart.
Tony Stewart. Foto: SCANPIX

USA võidusõidusarjas NASCAR konkurendi Kevin Wardi surnuks sõitnud Tony Stewart kommenteeris täna esimest korda avalikult juhtunut ning teatas, et on hukkunud kaassõitja perekonnale moraalseks toeks olemas.

Augusti alguses toimus NASCARi sprintautode sarjas avarii Wardi ja Stewarti vahel ning esimese masin jäi raja äärde. Ward väljus seepeale oma autost ja jäi raja peale, kus järgmiselt ringilt tulnud Stewart talle otsa sõitis. Ward suri saadud vigastusesse ning Stewart pääses kriminaalsüüdistusest, sest eelmisel nädalal selgus, et Wardi organismis oli õnnetuse ajal olnud marihuaanat ning see võis tema otsustusvõimet pärssida.

Pärast eelmise nädala kohtuotsust vastas Stewart avalikult ka ajakirjanike küsimustele ja kinnitas, et tahab Wardi perekonnale toeks olla. «Tahan olla nende jaoks olemas, kui nad tahavad sellest rääkida. Praegusel hetkel ei vaja ma nendega rääkimist selleks, et juhtunust üle saada. Mina tean, mis juhtus ja et see oli õnnetus, aga pakun neile võimalust minuga vestelda, kui see aitab neil juhtunuga leppida,» rääkis Stewart, kes lisas, et niipea ta sprintautosse istuda ei taha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles