Hans Villemi Prantsusmaal punktikohal

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Han Villemi.
Han Villemi. Foto: Prema Powerteam

Vormel Renault 2.0 Eurocup sarja eelviimane etapp sõideti Prantsusmaal Paul Ricardi ringrajal, kus Itaalia Prema Powerteam meeskonnas sõitev Hans Villemi lõpetas 10. kohaga - teenides järjekordsed punktid.

«Minu suurimaks probleemiks on olnud kvalifikatsioonisõit. Kui seal korraliku aja kirja saab, siis on ka võimalik punktikohtade eest võidelda. Oma parimal etapil olin neljas ja siis sõitsin ka oma hooaja parima kvalifikatsiooni. Võistlejaterivi keskelt startides on riskid väga suured ja sealt kümne hulka tõusmine väga vaevaline. Tahaks hooaja siiski punktikohal lõpetada,» ütles Villemi.

Läbi hooaja on 40 noorest võidusõitjast punkte saanud 23 ja Hans Villemi on hetkel 22 punktiga 15. kohal. Teine Eesti võidusõitja Martin Rump on kuue punktiga 20. kohal. Hooaja kaks viimast etappi sõidetakse 18.-19. oktoobril Hispaanias Jerezi ringrajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles