Eestlanna tegi mainekal bikiinifitnessi võistlusel esikohaga ajalugu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Nuut.
Kristiina Nuut. Foto: Arnold Classic Europe

Möödunud nädalavahetusel tegi Eesti bikiniifitnessi maastikul ajalugu Kristina Nuut, kes võitis esimese eestlannana kulla Arnold Classic Europe võistlustel.

«Ma võtsin sihiks saada 15 parema hulka. Lootsin sellelt võistlustel saada lihtsalt häid kogemusi, tahtsin tutvuda ka teiste sportlastega. Osavõtt Arnold Classic Europe võistlusest oli mu unistus ning sinna minek oli ainuüksi juba võit,» rääkis Nuut.

«Autasustamisel hakkasin kohe enda nime ootama, olin juba finaalipääsu üle äärmiselt õnnelik. Minu nime aga ei hõigatud välja, kuni jäin üksinda ilma karikata. Siis ma mõistsin, et mina olengi võitja... see oli nagu muinasjutt, ma poleks julgenud sellest undki näha,» meenutas õnnelik Nuut.

Kuldse karikaga koju tulnud Nuut lisas, et tema edu taga oli hea ettevalmistus. «Võistluste ajal ei pidanud ma keskenduma poseerimisele ega millelegi muule kõrvalisele. Ma teadsin täpselt mida teha, kõik töö oli varem treeneriga (Natalia Nazarenko-Kiivikasega) juba kodus tehtud, seega tundsin ennast täiesti enesekindlalt,» rääkis Nuut.

Lisaks heale kohale sai Nuut võistluselt ka unustamatu mälestuse, kui kohtus kuulsa Arnold Schwarzeneggeriga, kelle pärast eestlanna enda sõnul üldse võistlustele läks.

«Ma läksin peeglit otsima ja Arnold Schwarzenegger jalutas mulle rahvamassi hulgas lihtsalt vastu. Mul polnud aega isegi reageerida. Mind valdas täielik eufooria, ta on ikka isik, kellega tuleb veel kohtuda, võib-olla ehk laval!,» rääkis Nuut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles