Rapla Korvpallikool palkas treeneriks nimeka leedulase

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paulius Juodis.
Paulius Juodis. Foto: Rapla Korvpallikooli Facebooki leht

Rapla Korvpallikooli koduleht vahendas, et tänasest asus nende juures tööle nimekas Leedu treener Paulius Juodis.

36-aastane treener, kes omab bakalaureuse kraadi korvpallitreenerina ning magistrikraadi sporditeadustes, asub igapäevaselt tegelema Rapla KK II liiga, U19 ja U18 noormeeste võistkondadega. Samal ajal võtab enda hõlma alla kogu klubi noorte püramiidi suunamise ning treenerite koolitamise ja abistamise, vahendas klubi koduleht.

Juodis on treenerikarjääri jooksul töötanud erinevates Leedu korvpallikoolides, juhendanud peatreenerina meistriliiga meeskondi Neptunas ja Panevezys, töötanud Leedu noortekoondistega ning juhendanud viimati abitreenerina Euroliiga meeskonda Kiievi Budivelnikit. Lisaks juhendas Juodis peatreenerina 2012. aastal Leedu U17 koondist, mis osales kodustel maailmameistrivõistlustel, seisis samuti klubi kodulehel avaldatud teadaandes.

«Pauliuse liitumine meie klubiga on väga pikk samm edasi kogu meie klubi arengus. Meil on väga head noortetreenerid, kuid ma näen, et igapäevane töö sellise muljetavaldava kogemuse ja haridusega treeneri abistamisel ja juhendamisel lisab nende arengule treenerina tugevalt hoogu juurde,» selgitas korvpallikooli tegevjuht Jaak Karp.

«Kavatseme tema teadmistepagasit kasutada kõikide kooli võistkondade juures, kaasaarvatud meeste ja naiste meistriliiga võistkonnad. Tema tulek peaks julgustama perspektiivikaid mängijaid üle Eesti kasutama võimalust tulla elama, õppima ja treenima Raplasse. Meie eesmärk on, et Rapla Korvpallikoolis oleks võimalik saada maksimaalselt hea korvpalliharidus Eestis!» lisas Karp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles