Bernatski lubas advokaadibüroole võla tasuda

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitali Bernatski.
Vitali Bernatski. Foto: PokerNews.ee

Aivar Pilve advokaadibüroo kaebas võlgnevuse tõttu kohtusse kurikuulsa dopinguarsti Vitali Bernatski, kes aga lubas raha ära maksta ning kohus kinnitas poolte vahel kompromissleppe.

AS Advokaadibüroo Aivar Pilv (AB) hages Vitali Bernatskit ja Olga Drožalinad seoses 3235,13-eurose võlgnevuse ja põhinõudelt täiendava viivise väljamõistmisega. Nõude aluseks oli poolte vahel 2012. aasta mais sõlmitud võlatunnistus, mis tulenes 2011. aasta kliendilepingujärgsest võlgnevusest.

Teisipäevase määrusega kinnitas Tartu maakohus advokaadibüroo ja Bernatski vahel sõlmitud kompromissilepingu ning lõpetas menetluse tingimusel, et Bernatski tasub advokaadibüroole võla katteks 905 eurot hiljemalt reedeks.

Kolmapäeval tegi Tartu maakohus teatavaks samas tsiviilasjas ka tagaseljaotsuse, millega rahuldati hagi osaliselt ja mõisteti Drožalinalt advokaadibüroo kasuks välja 3610 eurot.

Drožalinale on hagiavaldus kätte toimetatud Ametlike Teadannete kaudu, kuid ta ei ole kohtule määratud tähtajaks saatnud kirjalikku vastust. Samuti on Drožalinale kätte toimetatud kohtukutse teisipäeval Tartu kohtumajas toimunud kohtuistungile, kuid istungile ta ei ilmunud, samuti ei teatanud kohtule oma mitteilmumise põhjust.

Seetõttu lahendas kohus hagi hageja taotlusel tagaseljaotsusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles